
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren BTSO Eğitim Vakfı BUTGEM'in yeni döneminde eğitime katılmak isteyen yüzlerce kişi 20 Ekim Perşembe günü BUTGEM binasında yapılan sınav ve mülakatlara katıldı.
Sınav ve mülakat sonrası BUTGEM'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "BUTGEM’de 2022-2023 yılı Eğitim Dönemi için yazılı sınav ve mülakat sürecimiz tamamlanmıştır. BUTGEM’e gelen bu yoğun talep için tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Eğitimlerimize katılmaya hak kazanan kursiyerlerimizin ismi web sayfamız üzerinden ilan edilecektir." denildi.
200 AŞKIN EĞİTİM PROGRAMI
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) hizmet veren Türkiye’nin İstihdama destek veren lider kuruluşlarından olan BUTGEM’de yapılacak eğitimler için yaklaşık 500 kişilik kontenjan belirlendi. Merkezde otomotiv, elektrik-elektronik, metal, makine, tekstil, bilgisayar, endüstriyel otomasyon, finans ve yönetim, bilgi teknolojileri sektörüne yönelik 2022-2023 yılı 1. döneminde yaklaşık 20 ayrı kurs programı gerçekleştirecek.
Ücretsiz verilen meslek edindirme kusrlarına 18-35 yaş arası ve en az lise mezunu kişilerin katılabiliyor.