
Bursa’nın sahil ilçelerinden Mudanya’da araç sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir karar alındı. BURULAŞ tarafından yapılan başvuru doğrultusunda yeni bir otopark alanı için onay çıktı.
1070 METREKARELİK ALAN OTOPARK OLACAK
Alınan karara göre, Ömerbey Mahallesi’nde bulunan 1070 metrekarelik alanın gerekli şartları sağlaması ve ruhsat alınması kaydıyla açık otopark olarak kullanılmasının uygun olduğu belirtildi.
GEÇİCİ OLARAK HİZMET VERECEK
Söz konusu alanın geçici otopark olarak kullanılacağı ifade edilirken, uygulamanın trafik ve yol güvenliği açısından uygun bulunduğu vurgulandı.
TRAFİK RAHATLAYACAK
Yetkililer, özellikle yoğunluk yaşanan bölgede bu düzenlemenin park sorununu azaltmasının beklendiğini belirtti. Yeni otopark alanının devreye girmesiyle birlikte sürücülerin daha rahat park imkanı bulması hedefleniyor.