Bursa TOKİ'de 80 m2 daire açık artırma ile satılacak!

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği Satış Memurluğu tarafından yapılan duyuruya göre; Yıldırım'ın Değirmenlikızık Mahallesi'nde bulunan 80 m2 daire açık artırma ile satılacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Satışa konu taşınmaz Bursa ili Yıldırım İlçesi Değirmenlikızık Mahallesi Akçağlayan TOKİ konutları 5440 Ada 1 Parsel, 510. Sokakta betonarme kargas inşaat tarzında ve bodrum zemin birinci ve 2. kat olmak üzere toplam 4 katlı yapının B Blok 2. Kat 8 Nolu bağımsız bölümüdür. Daire; antre gece holü salon salonda açık mutfak, bir oda banyo tuvalet mahallerinden ibarettir.80 m2 oturma alanlı, Müstakil kombi sistem kalorifer ısınmalıdır. Mevcut yerde ulaşıın devamlı olduğu çevresinde eğitim, sağlık alış veriş yerleri mevcut olup, Karu kurum ve kuruluşların her türlü imkanlarından faydalanmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.