Bursa trafiğini rahatlatacak gelişme! Geçit Kavşağı'na...

UKOME tarafından yeniden kapatılan Geçit Kavşağı'na eklenecek yeni şeritle bölgedeki trafik rahatlayacak. Korupark Kavşağı'ndan Geçit'e uzanan 4 şeritli yolun otoyol ayağında 3 şeride düşmesinin yarattığı yoğunluk gideriliyor. Büyükşehir Belediyesi, bölgede ek şeridin yanı sıra sinyalizasyonda da yeni düzenleme yapıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursa Hakimiyet Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna Bursa trafiğini rahatlatacak bu gelişmenin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı.

İşte Tuna'nın o yazısı:

Özellikle; Yaz aylarında Bursa'nın en yoğun arterlerinden biri haline gelen Geçit Kavşağı'na Büyükşehir Belediyesi, bir rahatlatma hamlesi daha yapıyor. Mevcut uygulamaya göre; Oyak Renault karşısından Mudanya'ya doğru giden 4 şeritli yol, otoyol girişinde 3 şeride düşüyor ve beraberinde ek bir sıkışıklık getiriyordu. Bu durumu göz önüne alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu bölgede bir tıraşlama işlemi başlatarak bu yola bir şerit ilavesi yapmaya başladı. Ve; Otoyol ayağından Geçit Kavşağı'na değin yaklaşık 250 metreden oluşan bir alan, mevcut yola kazandırıldı. Böylece; Bu yeni kazandırılan alanın bir hafta içinde asfaltlanmasıyla birlikte Korupark Kavşağı'ndan, Geçit Kavşağı'na kadar olan bölüm 4 şerit olarak hizmet vermeye başlayacak.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN