
Yıldırım Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir içi servis aracı kiralanması için açık ihale düzenleyecek. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesi kapsamında gerçekleştirilecek ihale, elektronik ortamda EKAP üzerinden yapılacak.
İhale kapsamında toplam 4 bin sefer şehir içi servis aracı hizmeti satın alınacak.
İHALE 24 HAZİRAN'DA YAPILACAK
Belediyenin yayımladığı ilana göre ihale, 24 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek. E-tekliflerin açılışı ise Yıldırım Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu'nda yapılacak.
İhaleye katılmak isteyen firmaların tekliflerini EKAP üzerinden elektronik imza ile göndermeleri gerekecek.
HİZMET 9 AY SÜRECEK
İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmasının ardından en geç 10 gün içerisinde işe başlanacak. Hizmet süresi ise işe başlama tarihinden itibaren 9 ay olarak uygulanacak.
Servis araçları, Bursa il merkezi sınırları içerisinde kullanılacak.
SADECE FİYAT KRİTERİ DİKKATE ALINACAK
İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecek. Yerli isteklilerin katılabileceği ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak.
Ayrıca isteklilerin teklif bedellerinin en az yüzde 3'ü oranında geçici teminat sunmaları gerekecek.