Evgeny Grinko, Bursa'ya geliyor!

Özellikle 'Valse' adlı eseriyle Türkiye'de büyük beğeni kazanan Rus besteci ve piyanist Evgeny Grinko, Mart ayında Türkiye'nin farklı şehirlerinde konserler verecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2022 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2022 12:16
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Eserleri Türkiye'de büyük ilgi gören piyanist ve besteci Evgeny Grinko, bu ay içerisinde vereceği 9 konser için Türkiye'ye geliyor. Gaziantep, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Kayseri'de gerçekleşecek konserlerde sanatçıya keman, viyola, çello ve akordeondan oluşan orkestrası da eşlik edecek.

Bugüne dek 2 uzun, 6 kısa albüm yayınlayan sanatçı, 2015 yılı albümü 'Silent Like Water’ı İstanbul’da kaydetmişti. Duygusal besteleri ile kazandığı ününü 'Valse' adlı parçasıyla pekiştiren sanatçının bu eseri, YouTube'da 30 milyondan fazla kez dinlendi.

Festival Organizasyon ve Moodlive işbirliğinde gerçekleşecek 'Evgeny Grinko Türkiye Turnesi'nin biletleri Biletix, Passo ve Mobilet'ten edinilebilir.

Turnenin programı ise şöyle:

16 Mart Çarşamba - Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi

17 Mart Perşembe - Diyarbakır Sezai Karakoç KKM

18 Mart Cuma - İstanbul Maximum UNIQ Hall

20 Mart Pazar - İzmir Ahmed Adnan Saygun

21 Mart Pazartesi - İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi

22 Mart Salı - İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi

23 Mart Çarşamba - Bursa Atatürk KKM Osmangazi Salonu

25 Mart Cuma - Ankara Congresium

26 Mart Cumartesi - Kayseri EKM Erciyes Kültür Merkezi