MHP'li İsmail Hakkı Küpçü Sönmez Medya'yı ziyaret etti

MHP genel başkan adayı İsmail Hakkı Küpçü, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

MHP cephesinde kasım ayında yapılacak kurultay öncesi MHP lideri Devlet Bahçeli'ye karşı yarışacaklarını açıklayan adaylar il örgütlerinin nabzını yokluyor. Adaylık çalışmalarını sürdüren İsmail Hakkı Küpçü Sönmez Medya'yı da ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

ÇARPICI AÇIKLAMALAR MHP genel başkan adayı İsmail Hakkı Küpçü, ziyarette çok çarpıcı konulara açıklık getirdi.1968 yılından bu yana siyasetle iç içe olduğunu belirten İsmail Hakkı Küpçü, 2003 yılında parti iktidardan düştüğünde siyasete adım attığını dile getirdi. Türkiye siyasetinin kalitesini artırmayı amaçladığını ifade eden Küpçü, başka bir partinin iktidar olması şu an için zayıf bir ihtimal, bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi'nde köklü bir değişim yapılmalı dedi.

ŞİMDİLİK ÜÇ ADAY VAR Bursa ve diğer illerin teşkilatlarıyla ve delegeler ile sürekli bir iletişim içinde olduklarını dile getiren İsmail Hakkı Küpçü, farklı düşünce sistemi geliştirdiklerini ancak şu ana kadar hükümeti eleştirel bir tavırlarının olmadığını belirtti.

Küpçü şimdiye kadar üç aday olduğunu, bu adayların Ahmet Çakar ve Levent Temiz olduklarını dile getirdi. İsmail Hakkı Küpçü sözlerini, esas yapmak istediğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin gerçek ve doğru yüzünü göstermek istiyoruz, biz Türkiye'nin yönetimine talibiz sözleriyle noktaladı.