Teferrüç'te trafik karmaşasına son

Bursa Büyükşehir Belediyesi, teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun arttığı Teferrüç'e yeni bir meydan ve kavşak yapacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu ortadan kaldırılıyor. Yaklaşık 3 bin metrekare alanı bulan bölgede yapılan kavşak ve meydan düzenlemeleri ile hem trafik sorunsuz bir şekilde nefes alacak, hem de bölge halkı rahat bir nefes alacak meydana kavuşmuş olacak. Kent içi ulaşıma nefes aldıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Teferrüç meydanında devam eden kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Teferrüç, Zümrütevler ve Piremir Mahalleleri'nin kesişme noktası olan Teferrüç meydanında özellikle teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun da arttığını hatırlatan Başkan Altepe, "Üç mahallenin tam ortasında kalan yaklaşık 3 bin metrekarelik alan döner bir kavşak düzenlemesi yapıyoruz. Bu düzenleme hem trafiği rahatlatacak hem de bölgeye güzellik katacak. Vatandaşlarımız için oturma yerlerinin oluşturulacak. Bu noktada oluşan araç kargaşası da büyük ölçüde ortadan kalkacak. Şimdiden bölgeye hayırlı olsun" dedi.