Aman dikkat beyler!

Bursaspor'un bugün oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesi 4 futbolcu sınırda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Yeşil Beyazlı takımda Anıl Karaer, Cüneyt Köz, Recep Aydın ve Selçuk Şahin Ümraniyespor karşısında kart görmeleri halinde İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Ümraniyespor'a değişiklik yaradı

3 maçlık mağlubiyetin ardından teknik direktör değişikliğine giden Cesar Grup Ümraniyespor'da Sait Karafırtınalar yönetimindeki 3 maçta yenilmedi. Karafırtınalar yönetimindeki ilk maçında Boluspor ile berabere kalan İstanbul ekibi, Keçiörengücü'nü 2-0 ve Adanaspor'u da 1-0 yendi. Bursaspor ise, 2 maçlık galibiyet serisinin ardından son 2 maçında kazanamadı. Bu süreçte Yeşil Beyazlılar; BB Erzurumspor'a deplasmanda 2-1 kaybederken, evinde Altay ile 2-2 berabere kaldı.

Evinde etkili

İstanbul ekibi evinde iyi bir performans sergilerken, puanlarının önemli bir kısmını iç sahada aldı. İstanbul temsilcisi, evindeki 12 maçta 24 puan toplarken, sahasındaki son 5 maçında da 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Bursaspor ise deplasmanda oynadığı 12 maçta 17 puan toplayabildi. Deplasmanda istik-rarsız sonuçlara imza atan Yeşil Beyaz-lılar, son 5 deplasmanda 2'şer galibiyet ve mağlubiyetle bir beraberlik aldı.