Aman neşemiz kaçmasın!

Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da keyifler yerinde. Yalçın Koşukavak kalan 4 maça 12 puan hedef koyarken iç sahadaki performansı en büyük silah olarak görüyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

KUPA MAÇI UNUTULDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'a 4-2 yenilen Bursaspor'da tüm dikkatler yarın Giresunspor'la oynanacak maça çevrildi. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadelenin hazırlıklarına devam ederken futbolcuların neşeli hali teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın da yüzünü güldürüyor. Bu sezon sahasında maç kaybetmeyen ve ilkyarı bitene kadar tüm maçlara üç puan hedefi koyan Yeşil Beyazlılar'ın oynanacak iki deplasman maçı öncesi puan kaybına kesinlikle tahammülü yok.

BÜYÜK AVANTAJ OLACAK

Teknik direktör Yalçın Koşukavak oyuncularını bu bilinçle karşılaşmaya hazırlarken, üst üste İzmir'de oynanacak Altınordu ve Menemen maçları öncesi Giresunspor'u yenmek zorunda olduklarını oyuncularına iletti. Giresunspor'un deplasmanda zorlandığını futbolcularına anlatan Koşukavak'ın Yeşil Beyazlılar'a ilkyarının bitimine kadar oynanacak 4 maçta toplanacak 12 puanın Süper Lig yarışında rakipler önünde kendilerini avantajlı duruma getireceğini söylediği kaydedildi.