Badji taraftara seslendi: Ne olursa olsun arkamızda durun

Senegalli futbolcu Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu açıkladı. Badji, "Biz de bazen maç kaybedebiliriz. Önemli olan nasıl kaybettiğinizdir. Taraftarımız ne olursa olsun takımın arkasında dursun" dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM Bursaspor'un yeni transferi Stephane Badji Afyon kampında Bursaspor TV'ye açıklamada bulundu. Transfer süreci, kendisinden beklentiler ve gelecekle ilgili hedeflerini açıklayan Senegalli futbolcu, "Kendimi iyi hissediyorum. Burada iyi ve disiplinli bir ortam gördüm. Hem taraftarımızın hem de yöneticilerimizin desteği ile iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Çünkü Bursaspor futbol tarihinde iyi yeri olan bir kulüp. İşleri yoluna koymak için hem ben hem de yöneticilerin çok iyi çaba sarf etmesi gerekli" diye konuştu.

YETER Kİ SABIRLI OLSUNLAR Taraftara kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Stephane Badji, "Onları mutlu etmek için en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Sabırlı olmalarını istiyorum çünkü lig çok uzun. Kaybetsek de kazansak da arkamızda olmalarını istiyorum. Böyle bir taraftar görmek oyuncuları mutlu ediyor. Biz de bazen maç kaybedebiliriz. Önemli olan nasıl kaybettiğinizdir. 'Maçtan sonra kaybettik ama elimizden geleni yaptık' diyebilirsiniz. Onlara bu mesajı vermek istiyorum ne olursa olsun takımın arkasında dursunlar" ifadelerini kullandı.

Kadro derinliğimiz var "Bursaspor'da çok önemli oyuncular var. Henüz bir maç oynamadım. Bir fikir belirtmenin doğru olmadığını düşünüyorum ama burada derinliği olan bir kadro gördüm. Bir takımı takım yapan güçlü kılan da budur; çünkü derinliğe sahip olan bir takım olmasıdır. Bir de eğer biri oynayamayacak durumda olursa diğeri hemen onun yerine geçecek şekilde bir kadromuz var şu an ve bu da gerçekten önemli."

Araştırmadım çünkü... "Türkiye'de herkes Bursa'nın çok iyi bir deplasmanı olduğunu bilir. Bunu Başakşehir ve Kayseri'de de yaşadım. 90 dakika sona erene kadar takımını destekleyen seyirci vardı burada. Bu nedenle Bursa ve Bursaspor ile ilgili bir araştırma yapmadım. Çünkü buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkede 3'üncü senem olacak. Geçtiğimiz sezonlar kulüp için zor geçti ama ben önümüzdeki sezonla birlikte zor zamanların geride kalacağına inanıyorum."

Yıldız takımın bütünüdür "Bursaspor'da iyi bir ekiple karşılaştım. Her hafta sonu en iyisini vermeye çalışacağım. Benim için yıldız oyuncu değil, yıldız takımın bütünüdür. Herkes böyle düşünürse takım için üretmeye, takım için çalışmaya özen gösterirse başarılı bir sezon geçirebiliriz diye düşünüyorum."

Futbolun doğal kalmasından yanayım "Bursaspor'da iyi bir ekiple karşılaştım. Her hafta sonu en iyisini vermeye çalışacağım. Benim için yıldız oyuncu değil, yıldız takımın bütünüdür. Herkes böyle düşünürse takım için üretmeye, takım için çalışmaya özen gösterirse başarılı bir sezon geçirebiliriz diye düşünüyorum."