Batalla'dan taraftara çağrı!

Sezon öncesi hayli moralli olduklarını söyleyen Arjantinli krampon, "Taraftarımızdan çok şey isteyemeyiz. Zaten onlar her zaman yanımızda. Bu sene de öyle olmalı ki güçlü olduğumuz hissedelim" dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr
HER ŞEY YOLUNDA Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, önemli açıklamalar yaptı. Dünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arjantinli futbolcu, bu sezon beklentilerin büyük olduğunun farkında olduklarını söyleyerek, "Çalışmalara iyi başladık. Her şey yolunda gidiyor. Yeni arkadaşlarla birlikte genç arkadaşlarımız da var. Her şeyin mükemmel olması, sorunların bir an önce giderilmesi de moralimizi yükseltiyor. Bu da bize bu sezon iyi işler yapacağımızın umudunu veriyor" dedi. KENETLENDİK Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak bir bütün olup kenetlendiklerini belirten Batalla, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çalışmalarımız gerçekten birlik ve beraberlik içinde geçiyor. Yönetim teknik ekip, çalışanlar ve biz ekip olarak bütünüz. Önümüzdeki sezon gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Birliktelik sonrası çok güzel bir yıl olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz sezon isimlerin öne çıktığı bir sezon yaşadık. Ama bu sezon başka şeylere sahibiz. Bu da bizim beklentimizi yükseltiyor." TRİBÜNLERE GELSİNLER Pablo Martin Batalla taraftara da seslendi. Her sene olduğu gibi bu sezon da Yeşil Beyazlı taraftara çok ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Arjantinli futbolcu, "Taraftarlarımızdan çok daha fazlasını isteyemeyiz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Onlardan istediğim, bizi her zaman desteklesinler ki evimizde güçlü olduğumuzu hissedelim. Tribünlere gelsinler. İyi yerlere gelmek için mücadele edeceğiz. Her şey daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

İndirim talebi olmadı Batalla, "Bu yıl feda yılı olduğu söyleniyor. Yönetimin senden böyle bir talebi oldu mu?" sorusuna, "Hayır başkan ve yönetim indirim konusunda benimle hiç görüşmedi. Ama görüşme de olsaydı, tabii ki size burada açıklama yapmazdım" dedi.

Kaptanlık ödül oldu Kulüpte geçirdiği yıllardan sonra kendisine verilen kaptanlığın ödül gibi geldiğini vurgulayan Batalla, "Demek ki Bursaspor’da güzel şeyler yapmışım. Ancak sadece ben değil, takımda örnek alınması gereken birçok arkadaşımız var. Kaptanlıkla birlikte sorumluluğumun da yükseldiğini hissediyorum" dedi. Küçük detaylar büyük sonuçlar yaratabilir Yeşil Beyazlı takıma Galatasaray'dan katılan Bilal Kısa'nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Arjantinli yıldız, "Belli seviyeye ulaşmış kalitesi yüksek bir futbolcu. Teknik direktörüm Hamza Hamzaoğlu, kendisini Akhisar Belediyespor'dayken tanıyor. Bilerek getirdiği bir arkadaşımız. Şimdi aynı tip iki oyuncuyuz. Tabii ki birbirimize alışmamız için zamana ihtiyacımız var. Nasıl yeni oluşturulan savunmacılar birbirlerini tanıyana kadar zaman geçiyorsa, biz de öyleyiz. Bizim de yani zamana ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki zaman içerisinde küçük detaylar büyük sonuçları yaratabilir. İyi bir orta alan kurgusu içinde olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Dzsudzsak'a teşekkür ederim Yayıncı kuruluş tarafından Eskişehirspor’a attığı golün ligde yılın golü seçilmiş olması ile ilgili tecrübeli futbolcu şu yorumu yaptı: "Benim golümü layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Burada Dzsudzsak’a da teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel pas vermişti." Tadını çıkaracağım Eto'o Vakfı'na yardım maçı için Antalya'ya gidecek olan Batalla, aldığı davetten dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, "Eto’o'ya beni davet ettiği için teşekkür ediyorum. Bana düşen görev, oraya gitmek ve tadını çıkarmak olacak. Güzel bir olaya hizmet ettiği için benim açımdan ayrı bir önem taşıyor" dedi.