Bu takımı artık toparlayın!

Son 12 maçta 2 galibiyet alabilen Bursaspor'da camia Ali Ay yönetiminden takımı toparlamasını bekliyor. İki sezondur son anda ligde kalan Yeşil Beyazlılar'da herkes aynı korkuyu bir daha yaşamak istemiyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

CAMİA ENDİŞE İÇİNDE

Bursaspor'un geride kalan 12 haftada 13 puanda kalması camiada endişeli bir durum oluşturdu. Son iki sezonda küme düşme korkusunu son maçlarda üzerinden atan Yeşil Beyazlılar o dönemlerde ilk yarıda topladığı puanlarla ligde tutunmuştu. Bursaspor 2016-17 sezonunun 12'nci haftasını 6 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 21 puanla 5'inci basamakta tamamlamıştı. O sezon son hafta Trabzonspor karşısında elde edilen galibiyet Bursaspor'u Süper Lig'de bırakmıştı.

YİNE KORKU OLMASIN

Geçen sezon 12'nci haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlikle kapatan ve 18 puanla 7. basamakta bulunan Yeşil Beyazlılar yine küme düşme korkusunu ensesinde hissetmişti. Bu yıl beraberliklere ambargo koyan Samet Aybaba'nın öğrencileri 12 maçta sadece 2 galibiyete ulaşabildi. Lig tarihinin en kötü başlangıçlarından birine imza atan Bursaspor'da camia Ali Ay yönetiminden bir an önce takımı toparlamasını bekliyor. Camia aynı korkuları bir daha yaşamak istemiyor.