
Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, açıklamalarda bulundu.
Arnavutköy Belediyespor galibiyeti sonrası yayıncı kuruluş AS TV’ye konuşan Başkan Çelik, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederken, taraftara da özel bir teşekkür iletti.
Enes Çelik, “Artık son düzlüğe girdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Özellikle maçın genelinde ve ikinci yarıdaki oyun disiplinini beğendim. Teknik heyetimizi ve sahada ter döken oyuncu kardeşlerimi bu kritik galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN KAYIP YAŞAMAMAKTI”
Maçın ikinci devresinde takımın daha kontrollü bir oyun tercih etmesine değinen Çelik, “Takımın öğrendiği futbolu sahaya yansıttığını görüyoruz. İkinci yarıda biraz daha skoru koruma güdüsüyle oynamaları bu dönemde normaldir. Önemli olan bu zorlu virajda kayıp yaşamamaktı.” ifadelerini kullandı.
Bolluca Stadı’nda takımlarını yalnız bırakmayan Bursaspor sevdalılarına da seslenen Başkan Enes Çelik, “Buraya kadar gelip takıma destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak” diyerek sözlerini tamamladı.