Bursaspor Başkanı Enes Çelik: Herkes hak etti!

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, şampiyonluğun ardından yaptığı ilk açıklamada tüm camiaya teşekkür ederek, hedeflerinin Bursaspor’u yeniden Süper Lig’e taşımak olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2026 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2026 17:17

Şampiyonluk sonrası konuşan Çelik, elde edilen başarının ortak bir emeğin ürünü olduğunu belirterek, “Herkes hak etti. Bizim işimizin yarısı daha duruyor. 3. Lig’den 2. Lig’e, 2. Lig’den 1. Lig’e yükseldik. Şimdi yolumuz Süper Lig. Esas ait olduğumuz yere çıkmak için daha çok çalışacağız” dedi.

Çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Çelik, “Ekibimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yarın sabah itibarıyla ben de çalışmalarıma devam edeceğim. Bursaspor’u hak ettiği noktaya ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Son maçın da beklentilere yakışır şekilde tamamlandığını belirten Çelik, taraftara da müjde vererek, “Son maça yakışır bir skor oldu. Taraftarımız önümüzdeki yıl çok daha güçlü bir takım görecek” ifadelerini kullandı.