Bursaspor Başkanı Enes Çelik’ten Muhammet Demir mesajı

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Muhammet Demir ayrılığının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2026 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2026 20:01

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Muhammet Demir ile bir araya geldiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, iki yıllık süreçte yaşanan zorluklara dikkat çekerek Demir'in fedakârlığını vurguladı.

Çelik açıklamasında, “Bugün kaptanla bir araya geldik. İki sene gözümün önünden geçti. Gerçekten çok zorlu şartlarda ciddi emekleri oldu. Daha rahat koşullarda, farklı kulüplerde oynama imkânı varken; çok sevdiği Bursaspor’un zor zamanlarında bizimle beraber oldu” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli isme teşekkür eden Çelik, futbol kariyerinin ardından da yollarının yeniden kesişmesini temenni ederek, “İnşallah futbolculuk kariyerinin ardından da farklı misyonlarla kulübümüzle yolları yeniden kesişir” dedi.