
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'in açıklamaları şu şekilde:
Şampiyonlukla ilgili duygularını da paylaşan Enes Çelik, “Çok güzel oldu. İşin meyvesini almak güzel oldu. İnşallah hep beraber kazandık. Hep beraber bu anı bir hatıra olarak tutacağız. İlerideki başarılar için de bu günler bir hatıra olacak” dedi.
????⬜️ Başkan Enes Çelik şampiyonluk kupası töreni sonrası açıklamalarda bulundu. pic.twitter.com/8phBu6j38x
— BH Spor (@bhsporcom) April 26, 2026CAMİAYA TEŞEKKÜR
Başarıda payı olan herkese teşekkür eden Çelik, “Şehrimizin tüm dinamiklerine, taraftarımıza, hocalarımıza ve oyuncularımıza hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
DUYGUSAL ANLAR VE KÜRSÜ AÇIKLAMASI
Kürsüye çıktığında yaşadığı duygulara da değinen Başkan Enes Çelik, “Çok duygusal anlar yaşadık. Taraftar sahaya girecek mi diye endişem vardı. Ama çok güzel bir atmosferdi. Enerji boşalması yaşadık, harika bir duygu” dedi.
Sözlerini gelecek sezon temennisiyle tamamlayan Çelik, “İnşallah Allah önümüzdeki sene de hepimize bunu nasip eder” ifadelerini kullandı.