Bursaspor'da 7,5 milyon TL ödeme var!

Bursaspor'da Yeni Malatyaspor ile oynanacak maç öncesi oyunculara ve personele ödeme yapılacak. Gerekli finans bulunmazsa Başkan Ali Ay yine elini cebine atmak zorunda kalacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

BAŞ BAŞA KONUŞACAKLAR

Bursaspor'da Yeni Malatyaspor ile 18 Şubat Pazar günü oynanacak maç öncesi son iki haftada uygulanan seferberlik kuralları bu hafta da devam edecek. Teknik direktör Paul Le Guen'in oyuncularını kritik bir öneme sahip karşılaşma öncesi tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi kampa alması bekleniyor. Oyuncular da kendi aralarında özel yemekte bir araya gelecek. Sorunların tartışılacağı yemeğe teknik heyet, yönetim ve kulüp personeli dahil edilmeyecek. Takımın neden bu duruma geldiğini oyuncular kendi aralarında tartışacak.

ÖDEMELER MAÇA KADAR

Yönetim de Yeni Malatyaspor maçına kadar futbolculara biriken alacaklarının bir kısmını ödeyecek. Başkan Ali Ay geçen hafta oyuncularla yaptığı toplantıda yaklaşık 7,5 milyon TL tutarındaki alacaklarını bu hafta içinde hesaplarına yatırma sözü vermişti. Hafta sonuna kadar gerekli finansman kaynağı bulunmazsa Başkan Ali Ay yine elini cebine atmak zorunda kalacak. Bu ödemelerin yeni transferlerle eski oyuncuların hak edişlerinden kaynaklandığı bildirildi. Ali Ay ayrıca geriden gelen personel maaşlarını da çalışanların hesaplarına yatıracak.