Bursaspor'da ilk oturum bugün

Bursaspor'da olağan genel kurulda ilk oturum bugün yapılacak. Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki genel kurulun toplanması için 2 bin 197 üyenin haziruna imza atması gerekiyor. Çoğunluğun sağlanmasının beklenmediği kongrenin ikinci toplanma tarihi ise 26-27 Mayıs.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

ÇOĞUNLUK ARANACAK

Bursaspor'da bugün genel kurul heyecanı yaşana-cak. Yeşil Beyazlı kulübün olağan genel kurulunda ilk oturum bugün Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılacak. Toplam 5 bin 599 üyesi bulunan Bursaspor'un olağan genel kurulunda oy kullanma hakkına sahip delege sayısı 4 bin 392. Genel kurulun bugün toplanması için üye tam sayısının yarısının bir fazlası olan 2 bin 197 delege-nin saat 13.00'e kadar imza atması gerekiyor.

DÖRT ADAY YARIŞACAK

55 yıllık kulüp tarihinde sadece bir kez ilk oturum-da genel kurul gerçekleştiren Bursaspor'da bugün çoğunluğun sağlanması neredeyse im-kansız olarak kabul ediliyor. Başkan adayları da hazırlıklarını bu doğrultuda yaptı. Bursa-spor'un genel kurulunda toplam 4 aday başkanlık için yarışacak. Mevcut başkan Ali Ay'ın yanı sıra Hüseyin Akdemir, Ahmet Bozdemir ve Lemi Keskin kongre öncesi adaylığını açıklayan diğer isimler.