Bursaspor'da yedekler bildiğimiz gibi!

Yeşil Beyazlılar gençlere karşı oynadığı mücadeleyi Sinan Bakış ve İsmail Konuk'un attığı gollerle 2-0 kazandı ancak Jires Kembo ve Badu haricinde forma şansı bulan isimler yine vasatı aşamadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Lige verilen arayı U-21 takı-mıyla hazırlık maçı yaparak değerlendiren Bursaspor resmen tel tel döküldü

BATALLA VE TİTİ OYNAMADI

Bursaspor, milli maçlar sebebiyle Süper Lig'e verilen bir haftalık arayı değerlendirmek için dün U-21 takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Özlüce Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada milli takımda bulunan oyuncular, sakatlar ile Batalla ve Titi yer almazken, teknik direktör Paul Le Guen ilk 11 oyuncularından Jires Kembo ve Emmanuel Badu haricinde ligde fazla forma şansı bulamayan isimlere forma şansı tanıdı. Timsah maç boyunca tel tel dökülürken, uzun zaman sonra sahalara dönen Emre Taşdemir ile Jires Kembo'nun 29. dakikada yoktan var ettiği pozisyonda Sinan Bakış ile 1-0 öne geçti.

BU İSİMLERE DİKKAT

Yine uzun zaman sonra bu maçta ortaya çıkan Bilal Kısa, 38'de sakatlanarak yerini Kofi'ye bıraktı. Bursaspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatırken, U-21 takımının bir penaltısı da hakem Sezai Esen tarafından es geçildi. İkinci devrenin başında Kofi'ye ceza sahası içinde yapılan hareket sonrası Timsah penaltı kazandı. Jorquera'nın vuruşunu kaleci Deniz çıkartmayı başardı. Mücadelenin son bölümlerinde Bursaspor'un kazandığı kornerde arka direkte kafa vuruşu yapan İsmail Konuk topu ağlara gönderdi ve mücadele 2-0 sona erdi. Karşılaşmada U-21 takımından forvet Hürrem ile orta saha oyuncusu Gürkan dikkat çeken isimler oldu.