Bursaspor'daki istifa kararı Alinur Aktaş'a danışıldı mı?

Yönetim Kurulu Sözcüsü Ramazan Çetin Kaya ‘Bursaspor’daki istifa ve kongre kararı alınmadan önce Alinur Aktaş’a danışıldı mı?’ sorusuna yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2023 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2023 16:23
https://www.bursahakimiyet.com.tr

"Alinur Aktaş’a danışıldı mı?" sorusuna Bursaspor Yönetim Kurulu Sözcüsü Ramazan Çetin Kaya şu cevabı verdi:

Bu ekibi sayın Alinur Aktaş bir araya getirdi. İyi bir aile ortamı oldu. Biz kendi içimizde bir toplantı yaparak kongre kararı aldık. Kendi çoğunluğumuz olarak bu kararı aldık. Herkes bizim yıprandığımızın farkında. Alinur Aktaş’la bir ilgili yok. Oylama yapıldı. Kimi arkadaş devam edilsin dedi, kimisi yıprandık dedi. O yüzden bu karar alındı. Alinur Aktaş’la bir ilgisi alakası yok.

205 milyon TL gelir. 151 milyon TL yönetici ve şehirden katkı. Öncülük eden de Alinur Aktaş’tır. Belediye’den bir para geliyor gibi bir algı olmasın. Derneğe bağış olarak alıyoruz.