Bursaspor’dan sakatlık açıklaması!

Bursaspor Kulübü, Ertuğrul İdris Furat, Salih Kavrazlı ve Baran Başyiğit’le ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2026 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2026 15:28

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Muşspor maçında sakatlanan sporcumuz Ertuğrul İdris Furat'ın yapılan muayene ve görüntüleme yöntemleri sonucunda arka adalesinde orta derecede ödem ve kanama tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Arka adalesinde orta derecede ödem ve kanama tespiti edilen sporcumuz Salih Kavrazlı'nın tedavisi devam etmekte olup sporcumuz hafta başından itibaren takım antrenmanlarına kademeli olarak katılmaya başlamıştır.

1461 Trabzon maçında sakatlanan ve radius ile ulna kemiklerinde deplase kırık tespit edilmiş olan sporcumuz Baran Başyiğit, hafta başından beri takım antrenmanlarına katılmakta ve takım ile çalışmalarına devam etmektedir. Oyuncularımızın son durumları yarın ve maç günü yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacaktır.”