Bursaspor, evinde galibiyete hasret kaldı

Bursaspor sahasında oynadığı maçlarda yalnızca 18 puan toplarken, küme düştüğü sezonda dahi iç sahada daha fazla puan toplamıştı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Bursaspor, evinde oynadığı maçlarda da galibiyete hasret kaldı. Yeşil Beyazlılar sahasında son olarak Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'a da mağlup olurken, evinde oynadığı son 8 maçta yalnızca bir galibiyet alabildi. O galibiyete de Demir Grup Sivasspor'a karşı son saniyelerde bulduğu golle 3-2 kazarak ulaşan Bursaspor, sahasındaki 15 lig maçında sadece 18 puan toplayabildi. Böylelikle Yeşil Beyazlılar, ligin sahasında en kötü performans gösteren ekipleri arasında yer aldı.

O SEZONDAN DAHA KÖTÜ

Bursaspor böylelikle uzun yıllardan beridir en kötü iç saha performansını sergilemiş oldu. Yeşil Beyazlılar, küme düştüğü 2003-04 sezonunda dahi sahasındaki 15 maçında 22 puan topladı. Bursaspor hayal kırıklığı ile noktaladığı sezonda dahi, bu sezon iç sahadaki gösterdiği performansın 4 puan önünde yer aldı. Tribünlerin de Yeşil Beyazlılara olan desteği devam etmesine karşın, sahada alınan skorlar itibariyle Bursaspor beklentileri evinde karşılayamadı.