Bursaspor her futbolcuyu getirebilecek güçte!

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal’dan açıklama geldi. “Yüzlerce oyuncu değerlendiriliyor, onlarcası ile temas kuruluyor, görüşme yapılıyor.” diyen Topal, “İhtiyaç duyulan her futbolcuyu getirebilecek güçte olduğumuzun bilinmesini rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2026 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2026 11:24

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal, yeşil-beyazlılarda yürütülen transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Enbiya Topal, sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada, “Ligi şampiyonlukla noktaladığımız andan bu yana çok dinamik ve yoğun bir dönem yaşanılıyor. Yüzlerce oyuncu değerlendiriliyor, onlarcası ile temas kuruluyor, görüşme yapılıyor. Talip olunanların yanı sıra, Bursaspor’a gelmek için haber gönderenler de oluyor.” dedi.

“KAMUOYUNA YANLIŞ BİLGİ VERMİYORUZ”

Enbiya Topal şöyle devam etti: “Bursaspor takımının hangi takviyelere ihtiyaç duyduğunu ve taraftarımızın beklentilerini çok iyi bilen başkana ve teknik adama sahibiz.

Kamuoyuna hiçbir zaman yanlış bilgi vermediğimiz gibi, kulüp aleyhine olabilecek tüm yanlış haberleri de yalanladık.

Bütçemiz ve kulübümüzün büyüklüğü doğrultusunda adımlar atan başkanımıza ve transfer komitesine güvenilmesini ve ihtiyaç duyulan her futbolcuyu getirebilecek güçte olduğumuzun bilinmesini rica ediyorum.”