Bursaspor Kulübü ve yönetiminden destek

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetimi, Teksas’ın başlattığı seferberliğe maddi ve manevi destek çıkacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2025 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2025 12:14

Bursa’da yaşanan yangın felaketinden sonra Bursaspor taraftar grubu Teksas açıklama yayımladı. Teksas’tan yapılan bildiride, “Dün şehrimizde çıkan ve saatlerce süren büyük yangınlar, sadece ormanı değil, hepimizin yüreğini kavurdu. Çocukluğumuzun geçtiği, nefes aldığımız, gölgesinde hayaller kurduğumuz ağaçlar kül oldu. Bursa’nın yeşiline zeval geldi, ciğerimiz yandı!

Bu felaketin ardından sadece izlemekle yetinmeyeceğiz! Teksas olarak, yanan her dalın, yok olan her fidanın yerine daha fazlasını dikmek için en kısa sürede harekete geçeceğiz. Biz bu şehri sadece tribünden sevmedik. Toprağını da ağacını da havasını da kendimiz gibi bildik. Bu yangının izini ancak el birliğiyle silebiliriz.” ifadelerine yer verildi.

ENES ÇELİK’TEN MESAJ GECİKMEDİ

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ise bu mesaja duyarsız kalmadı. Başkan Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yönetim ve Bursaspor Kulübü olarak, bu seferberlikte maddi manevi yanınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.