Bursaspor limitleri zorluyor! ‘İzlerken yoruldum…’

Yeni sezon hazırlıklarına hiç olmadığı kadar hırslı başlayan Bursasporlu futbolcular, en zorlu dönemeçe geldi. Sıcak havaya rağmen sert idman koşullarına ayak uyduran yeşil-beyazlılar, “Yorulmak yok” mesajı vermekten de çekinmiyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2025 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2025 15:10

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının sonuna yaklaşıldı. 21 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olan son idmanla birlikte Bursa etabının ilk bölümünü tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, 4 günlük iznin ardından Erzurum’un yolunu tutacak.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devam eden çalışmalarda ise limitler zorlanıyor. Yeşil-beyazlı futbolcular vargüçleriyle çalışırken, teknik direktör Adem Çağlayan da gerekli notlarını alıyor.

İZLERKEN YORULDUM

Bursa’daki ciddi sıcağa rağmen performanslarından bir şey kaybetmeyen futbolcular, ‘yorulmak yok’ mesajı vermekten de çekinmiyor.

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Sedat Cengiz, tempolu koşu idman sonrası kulübün sosyal medya hesabına yaptığı açıklamada, espirili bir dille, “Yorulmak yok da Dağıstan’a mı geldik?" ifadesini kullandı. Alpere Babacan, antrenmanla ilgili olarak, “Çok zordu” derken, Sportif Direktör Recep Bülbül de, “İzlerken yoruldum” şeklinde konuştu.