Bursaspor'u zarara uğratmak istemiyoruz

Bursaspor yönetimi, yıllık maliyetleri 6 milyon euroyu bulan yabancı oyuncuları Frey, Civelli ve Taiwo ile vedalaşmak istediği 30 Haziran'ı bekliyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Frey, Civelli ve Taiwo’nun menajerleriyle İstanbul’da yapılan ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmayınca, Başkan Recep Bölükbaşı ve yeşil beyazlı yöneticiler, menajerleri devreden çıkartıp futbolcularla bir araya gelmenin hesaplarını yapmaya başladılar. BAŞKAN: "ZARARA UĞRAMAK İSTEMİYORUZ" Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ise bu konuda, "Futbolcuların menajerleriyle görüştük ama sonuç alamadık. Kulübümüzü zarara uğratmak istemiyoruz. Bu nedenle futbolcular 30 Haziran’da Bursa’da olacak. Onu bekliyoruz. Menajerleri 2 futbolcunun talibi olduğunu söyledi. Ancak bize ulaşan bir şey yok. Bu konuda beklemedeyiz" dedi.

Uzun süreli yapılan sözleşmelerin kulübe ayrı yük getirdiğine dikkat çeken Başkan Bölükbaşı, şöyle devam etti: "Yaşı ilerlemiş futbolcularla 4,5 yıllık sözleşme yapmanın sakıncaları ortaya çıkıyor. Biz Aydın Karabulut ile 2 yıllık anlaşma yaptık. Şenol Güneş hocamızla bile anlaşmamız 1+1 yıllık. Genç olduğu için bir tek Emre’nin sözleşmesini 4 yıllık yaptım."