Bursaspor’un yeni hocası Tahsin Tam’dan Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar!

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Tahsin Tam, Bursa Hakimiyet Spor Müdürü Barış Yalım’a özel açıklamalarda bulundu. “Yuvama döndüğüm için çok mutluyum” diyen tecrübeli teknik adam, “Bursaspor’un olduğu yerde şampiyonluktan başka bir şey konuşulamaz” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2025 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2025 16:15

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, ayağının tozuyla Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Bursa Hakimiyet Spor Müdürü Barış Yalım’a konuşan Tahsin Tam, “Yuvama döndüğüm için çok mutuyum” dedi.

56 yaşındaki teknik adam, “Bursaspor’da olmak her teknik adamın isteyeceği bir şey. Yuvama döndüm ve çok mutuyum. Uzun yıllardır yakalanmayan sinerji son 1,5 yılda yakalandı. Bizler de ekibimiz ve futbolcu kadromuzla, saha içinde bunun karşılığını vereceğiz ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZLENEN FUTBOL GERİ GELECEK

Bursaspor taraftarının beklentisinin farkında olduğunu söyleyen Tahsin Tam, “Bursaspor camiası, benim camiam. Beklentilerin farkındayım. Taraftarın istediği ve arzuladığı oyunu biliyorum. Takımımıza da güveniyorum. Camiaya ile bütünleşip, herkesin ortak felsefesini sahaya yansıtacağız ve başarı sağlayacağız. Enerjimiz yüksek. Özlenen futbol geri gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.