
Nesine 2. Lig’in 8. haftasında hoca değişikliğine giden Bursaspor’da yönetim, Adem Çağlayan yerine Tahsin Tam’ı görev getirmişti. Bunun meyvesine hemen toplamaya başlayan yeşil-beyazlılarda keyifler yerine geldi. Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda 38 bin taraftar önünde oynanan maçta Menemen FK’yı 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takımın maç öncesi ve sonrası soyunma odasında çekilen görüntüler ise dikkat çekti. Tahsin Tam’ın konuşması adeta tüyleri diken diken yaptı. 56 yaşındaki teknik adam, “Bu daha başlangıç” dedi.
HEP BERABER HÜCUM VE SAVUNMA…
Tahsin Tam, maç öncesinde yaptığı konuşmada, “Yeni bir başlangıç olarak bakıyoruz. Bu hikayenin kahramanı sizler olacaksınız. En büyük emeği veren sizlersiniz. Bizler sizin abiniz, hocanınız. Sizleri hazırlayan karakterleriz. Ama asıl emeği sahada veren, baskıyı yöneten sizlersiniz. Hep beraber hücum, hep beraber savunma. Nasıl güçlü bir birliktelik koyacağımızı ve koyduğumuzu başlangıç düdüğünden itibaren maçın sonuna kadar taraftarımıza ispatlayıp buraya gülerek geliyoruz.” ifadelerini kullandı.
DUYGUSAL REAKSİYON GÖSTERDİK
3-0 sona eren karşılaşmanın ardından ise Bursaspor’un soyunma odasında ciddi bir sevinç hakimdi. Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam ise futbolcularına şu sözlerle seslendi: “Sizde olan potansiyelin daha çok azı bu. Ben bunun çok farkındayım. Duygusal bir maç oldu. Duygusal reaksiyon gösterdik. Buna zekamızı ve daha fazla kalitemiz katacağız. Çok daha iyi durama geleceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. İnanılmaz güzel oyun, inanılmaz bir birliktelik, inanılmaz bir ruh ve işte siz busunuz. Sonuçta burada… Tebrik ediyorum.” Konuşmanın ardından Tahsin Tam tüm futbolcuları tek tek tebrik etti.