Deplasmanda yoksan hedef de yok

Bu sezon sadece Evkur Yeni Malatyaspor'u deplasmanda yenmeyi başaran Bursaspor, Medipol Başakşehir'e 1-0, Beşiktaş'a 2-1 ve Kayserispor'a da 3-1'lik skorlarla boyun eğdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

12 HAFTA KAZANAMADI

Süper Lig'de geçen sezon kümede kalmayı son maçta başaran Bursaspor'da deplasmanda aldığı kötü sonuçlar dikkat çekiyor. Yeşil Beyazlılar son 17 deplasman maçında sadece 2 kez kazanmayı başarabildi. 2016-2017 sezonunun 8. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup eden Bursaspor, bu maçtan sonra tam 12 deplasman maçında 3 puanı bir arada göremedi. Yeşil Beyazlılar son hafta mücadelesinde ise büyük bir heyecana sahne olan maçta Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalmayı başarmıştı.

SADECE MALATYA'YI YENDİ

Geçtiğimiz sezonu deplasman galibiyetiyle kapatan Bursaspor, bu sezona da istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Yeşil Beyazlılar 2017-2018 sezonunun ilk hafta maçında 5. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Sezonun ikinci deplasman maçında Beşiktaş'a konuk olan Bursaspor, bu maçtan da 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Timsah 5. hafta mücadelesinde ise Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-2 yenerek sezonun ilk dış saha galibiyetini aldı. Ancak Bursaspor son haftada Kayserispor'a 3-1 mağlup olarak deplasmandaki kötü formunu sürdürdü.