Enes Çelik: Bursaspor’da siyaset konuşmadık

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Yeşil Beyazlı kulübün siyaset üstü olduğunu belirterek, günümüzde her alanın siyasallaştığı bir ortamda Bursaspor’da hiç siyaset konuşmadıklarını açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2025 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2025 13:36

Bursaspor Başkanı Enes Çelik tek gayelerinin Bursaspor’u yeniden Avrupa’da mücadele eden bir kulüp haline getirmek olduğunu söyledi.

Çelik, Yeşil Beyazlı kulübün siyaset üstü olduğunu kaydederek, sadece “Bursalıyım” diyen siyasetçilerle Bursaspor’un menfaatlerini konuştuklarını söyledi. 

Enes Çelik konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

“Kulübümüzde AK Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, İYİ Partili hatta diğer partilerden yönetim kurulu, icra kurulu ve proje kurulu üyelerimiz var. 11 aylık başkanlığım döneminde takip ettiyseniz görmüşsünüzdür; beş yılda kapatılmayacak borçları kapattık. Bursaspor’un prestijinin geldiği nokta ortada, sportif olarak durum ortada. Günümüzde hayatın her alanının çok siyasallaştığı bir ortamda biz, Bursaspor’da hiç siyaset konuşmadık. Sadece “Bursalıyım” diyen siyasetçilerle Bursaspor’un menfaatlerini konuştuk. Başkanlığım bitene kadar da aynı çizgide olacağım. Bizim işimiz Bursaspor’un Avrupa’da olması, başka hiçbir derdimiz ve amacımız yok.”