Erdem Özgenç "Unutulmayacak 2 yıl yaşadım"

Şu anda Ankaragücü formasını terleten eski Bursasporlu Erdem Özgenç, Bursaspor maçının kendileri için yeni sezon adına iyi sinyaller verdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

UNUTULMAZ 2 YIL

2 sezonluk Bursaspor kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon başı Ankaragücü'ne transfer olan ve takımıyla Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan eski Bursasporlu oyuncu Erdem Özgenç, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı taraftarlara destekleri için çok teşekkür eden 34 yaşındaki oyuncu, "İnşallah mutlu olacakları bir sezon geçirirler. Burada güzel ve kötü günlerimiz geçti ama unutulmayacak 2 yıl yaşadım " diye konuştu.

POZİSYON VERMEDİK

Takım olarak Bursaspor'a çok fazla pozisyon vermediklerini ve liglerin başlamasına 1 hafta kala kendileri açısından iyi sinyaller aldıklarını belirten tecrübeli sağbek, " Biz takım olarak iyi sinyaller aldık ve Bursaspor'a çok fazla pozisyon vermedik. Bizim açımızdan da çok ciddi provaydı. Umarım her iki camia da lige en iyi şekilde başlar ve bitirir. Futbol adına güzel dostluklar bunlar. Ankaragücü olarak öncelikli hedefimiz ligi olabildiğince üst sıralarda bitirmek" dedi.