Gelenek bozulmadı! Sevgililer buluştu

Şampiyon olarak Süper Lig'e geri dönmek isteyen Bursaspor, dün yaptığı idman öncesi taraftarı ile buluştu. Yeşil Beyaz sevdalıları Sevgililer Günü hediyesini Adana Demirspor galibiyeti olarak istedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e geri dönmek isteyen Bursaspor'da gelenek bozulmadı. Yeşil Beyazlı takımın Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesi 7'den 70'e birçok Bursasporlu taraftar 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle tesislere gelerek futbolcular ve teknik heyetle buluştu. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı buluşmada Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar başta teknik direktör İbrahim Üzülmez olmak üzere tüm futbolculara büyük ilgi gösterdi.

Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ayrıca teknik direktör İbrahim Üzülmez ve bütün futbolcularla fotoğraf çektirdi. Bursasporlu teknik heyet ve futbolcular da 14 Şubat Sevgililer Günü buluşmasında taraftarın isteğini geri çevirmedi. Taraftarlar futbolcuların idman çıkışında tezahuratlarda bulunarak, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor sesleriyle inletti. Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar antrenmanın bir kısmını izlerken, Sevgililer Günü hediyesi olarak futbolculardan Adana Demirspor galibiyeti istedi.