Kim bu Saif?

Timsah, Fildişi Sahilli futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürürken, futbolcunun menajeri olarak belirtilen Saif Rubie’nin yaptığı iddia edilen açıklamalar kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Yeşil Beyazlı ekipten Rubie’nin; “Toure kulübünde kalmak istiyor” Arsenal de teklif yaptı. Bursaspor sadece istedi ancak anlaşma gibi bir durum söz konusu değil’ demecine yalanlama geldi.

Bursaspor’a gönül verenler Kolo Toure transferinde somut bir adım beklerken, Sky Sports’un haberiyle adeta şoka uğradı. Kolo Toure’nin menajerliğini yaptığı iddia edilen Saif Rubie, futbolcunun Yeşil Beyazlı kulüple anlaşmak üzere olduğu haberlerini yalanladı. Rubie’nin; “Bursaspor’un Toure ile ilgilendiği doğru. Ancak Toure şu anda Manchester City ile kampta ve yeni sezon hazırlıklarına odaklandı. Kolo gibi üst düzey bir futbolcuya ilgi olması çok normal. Arsenal de Toure’yi istiyor” söylediği iddia edildi.  

GÖRÜŞMELER OLUMLU Yeşil Beyazlı ekipten ise kısa süre sonra bu demece yalanlama geldi. Kulüp içerisinden ismini vermek istemeyen bir yetkili; “Menajerinin böyle bir açıklama yaptığı doğru değil. Kolo Toure için görüşmelerimiz devam ediyor. Hak verirsiniz ki bu tür yıldız oyuncuların transferleri kolay olmuyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Görüşmeler tüm hızıyla ve olumlu bir şekilde sürüyor. ” açıklamasını yaptı.  

CARSON YALANLADI Kolo Toure transferi için Scott Carson’ın Fildişi Sahilli futbolcuyla görüştüğü ve ikna ettiği haberlerine İngiliz file bekçisinden yalanlama geldi. Carson; “Toure ile görüşmedim. Öyle bir durum yok” açıklamasını yaptı.

 

 

Sönmez Medya Avusturya'dan bildiriyor