Körüstan transfer çalışmalarını bu sözlerle değerlendirdi

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan kontenjanın dolmasından dolayı yabancı transferi yapmayacaklarını ancak buna karşın temaslarının sürdüğünü açıkladı. Serdar Aziz'in sözleşmesini uzattıklarını bildiren Körüstan, Musa Çağıran'ı Karabükspor'a gönderdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan yeni transferlerin Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından sürpriz bir şekilde kameralar karşısına geçti. Sözlerine Serdar Aziz'in sözleşmesini uzattıklarını söyleyerek başlayan Körüstan, “Son zamanlarda Serdar Aziz ile ilgili takımların ısrarı vardı. Serdar'ı satmıyoruz demiştik. Serdar'la tekrar konuştuk ve sözleşmesini uzattık. Mukavelesi 2018 sonuna kadar uzatıldı” diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Körüstan, kontenjan engeliyle karşılaştıklarından yakındı. Körüstan, “Yabancı oyuncu ile ilgili transfer yapamayız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ben gençlere yatırım yapmayı seven bir kişiyim. Gençler olduğu sürece bunların transferine devam edebiliriz. Başka transferler de olabilir. Musa Çağıran Karabükspor'a gitti. Çok enteresan şeyler olabilir. Boşa çıkan futbolcular oluyor” ifadelerini kullandı. (Barış YALIM)