Lecce yeniden geliyor!

Daha önce 1,4 milyon Euro'da prensipte anlaşan ancak transferi son anda bozulan taraflar yeniden masaya oturacak. Yeni gelişmeye göre Ertuğrul'un eski alacağını İtalyan ekibi ödeyecek. Lecce bonservis için Bursaspor'a 750 bin Euro teklif edecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Ertuğrul Ersoy'un birikmiş alacağından vazgeçmesi transferde izlenen yolu değiştirdi.

SORUN BİRİKMİŞ ALACAKLAR

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen Ertuğrul Ersoy'un Lecce'ye transferi yeniden gündemde. Ali Ay döneminde İtalyan kulübü ile anlaşma sağlanamaması üzerine taraflar masadan kalkmıştı. Taraflar daha önce 1,4 milyon Euro bonservis bedeli konusunda uzlaşmaya varmış, ancak Ertuğrul Ersoy'un birikmiş alacaklarından doğan sorun nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Genç oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan İtalyan ekibiyle yaptığı görüşmede transferi bir noktaya kadar getirdi.

İHTARNAMESİNİ GERİ ÇEKTİ

Ertuğrul Ersoy transfer görüşmesinde bulunmak üzere yeni yönetimden izin isterken, transferin birkaç gün içinde biteceği kaydedildi. Ertuğrul Ersoy geçen hafta Bursaspor'la yaptığı görüşmede Bursaspor'a yaptığı ihtarnameyi geri çekmişti. Genç futbolcunun kulüpteki birikmiş alacaklarından feragat ettiği belirtilmiyor. Ertuğrul'un bu parayı İtalyan ekibinden alacağı bildirilirken, Lecce'nin de Ertuğrul Ersoy için bonservis bedeli olarak Bursaspor'a 750 bin Euro teklif edeceği kaydedildi.