Sadece Şenol Güneş başardı... Deneme sırası Le Guen'de

Bursaspor, Akhisar Belediyespor'u ligde sadece iki kez devirirken, bu galibiyetleri Şenol Güneş elde etti. Yeşil Beyazlı takımda görev yapan 5 teknik adamın ise yüzü gülmedi. Timsah'ın başında Akhisar'a karşı mücadele eden Hikmet Karaman, Christoph Daum, Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Mutlu Topçu, galibiyet sevinci yaşayamadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Kimler geldi, kimler geçti, Akhisar'a diş geçiremedi

SADECE GÜNEŞ

Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Bur-saspor'da nefesler tutuldu. Akhi- sar'a karşı bir türlü şansı tutmayan Yeşil Beyazlı takımda hedef mutlak galibiyet. Ege temsilcisini ligde sadece 2 kez mağlup eden ve bunu sadece Şenol Güneş'le başarabilen Bursaspor'da 5 teknik adam galibiyet sevinci yaşayamadı.

5 HOCA KAZANAMADI

Rakibi ile ligde 10 kez karşılaşan ve sadece 2 kez kazanan Bursaspor'da Hikmet Karaman, Christoph Daum, Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Mutlu Topçu, Akhisar Beledilespor'u yenemedi. Alman çalıştırıcı Daum sadece Türkiye Kupası'nda 1 kez Ege temsilcisini devirmeyi başardı. Bursaspor'daki bu şanssızlığı Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen'in bitirmesi hedefleniyor.