Tam bir yıldız

Arjantin'de futbolcu izlemeye giden Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Pablo Martin Batalla'ya övgüler yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Batalla'nın gerçek anlamda bir yıldız olduğunu ifade eden Sağlam, "Batalla, hem özel yaşantısıyla, hem insan ilişkileriyle, hem antrenman disiplini ve maçlardaki performansıyla her antrenörün takımında görmek isteyeceği bir futbolcudur. Bursaspor'a da çok değer kattı, hatta Türk futbolunun içinde de çok önemli bir yerde olduğunu söyleyebilirim" dedi.

KENDİNE ÇOK ŞEY KATTI

"Yıllarca Batalla'yla çalıştım en ufak bir sorununa şahit olmadım" diyen Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti: "İnşallah böyle devam eder. Batalla, Türkiye'ye geldikten sonra kendi futboluna çok şeyler kattı. Bunda tabii onun isteği, motivasyonu, hırsı olduğu kadar biz de bir şeyler katmaya çalıştık. Ama biliyorsunuz teknik bir oyuncu, topla ilişkisi çok iyi, her geçen dönemde fiziksel kalitesini de artırıp mücadele gücünü de yükselttiği için Batalla, iki özelliğini de kullanarak çok önemli bir oyuncu haline geldi".

HENÜZ UZATILMAMIŞ SANIRIM

Sağlam'a sorulan, "Batalla'nın son durumunu biliyor musunuz? Önce iki yıl daha sözleşmeyi uzattık dediler sözleşme 2016'da bitecek, sonra jübileyle uğurlanacak denildi. Sonra Bursaspor'un prensipte anlaştığı maddeleri iptal ettiğini öğrendik. Yani sonuç olarak şimdilik Batalla 2014 Temmuz'una kadar Bursa'da. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda?" bu soruya genç çalıştırıcı şu cevabı verdi: "Bilmiyorum, ben Bursaspor'un dışındayım. Basından öğrendiğimiz kadarıyla böyle bir gündem var ama, henüz uzatılmamış sanırım."