Timsah, sadece 7 puan toplayabildi

Timsah sadece Sivasspor'u mağlup etmeyi başarırken Fenerbahçe, Kayserispor, Konyaspor ve Ankaragücü ile berabere kaldı. Bursaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir, Galatasaray, Alanyaspor ile Trabzonspor'a ise mağlup olarak 7 puan toplayabildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 21 puanla 11. sırada tamamlayan Bursaspor, sezonun ikinci devresinde ise oldukça kötü bir performans gösterdi. Yeşil Beyazlılar çıktığı 11 karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde ederken, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Timsah rakip fileleri de 7 kez sarsmayı başarırken, kalesinde ise 16 gol gördü. Bursaspor ikinci devredeki 11 maçlık periyotta 7 puan ve -9 averajla 16. sırada yer aldı.

EN AZ GOL ATAN EKİP

Bursaspor 11 maçlık seride sadece 1 galibiyet alarak bu alanda Göztepe ile ligin en kötü performansını sergiledi. Timsah ayrıca sadece 7 gol atarak da ligin en az gol atmayı başaran ekibi oldu. Yeşil Beyaz-lılar topladığı 7 puanla ise Akhisarspor ile birlikte 5 puan toplayan Göztepe'nin ardından son sıralarda yer aldı. Küme düşme hattının ateşini ensesinde hisseden Bursaspor kalan 6 haftada ise deplasmanda Kasımpaşa, Erzurumspor, Antalyaspor ve Malatyaspor ile evde ise Akhisarspor ve Göztepe ile karşılaşacak.