Topbaşına yine erteleme!

Bursaspor'da futbolcuların toplanması yine ertelendi. Liglerin başlama tarihinin belirlenmemesi üzerine İbrahim Üzülmez salgın riskini göz önüne alarak oyuncularına bir süre daha tesise gelmemelerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

ÜZÜLMEZ KARAR DEĞİŞTİRDİ

Koronavurüs salgını tüm dünyada hayatı durdururken hemen herkes hastalığa yakalanmama adına kendisini korumaya çalışıyor. #EvdeKal çağrısının yapıldığı şu günlerde liglerin başlama tarihini süresiz erteleyen Türkiye Futbol Federasyonu yeni takvim belirleyemediğinden takımlar üzerinde ciddi bir baskı oluşuyor. Bu zorlu süreçten olumsuz etkilenen takımlardan biri de kuşkusuz Bursa- spor. Bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yapması gereken Yeşil Beyazlıların çalışma programında bir kez daha değişikliğe gidildi.

TESTLER OLUMSUZ ETKİLEDİ

Daha önce 24 Mart Salı günü toplanması gereken Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İbrahim Üzülmez belirsizlik ortamı dağılmadığından takımının bugün topbaşı yapmasını kararlaştırmıştı. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ve Fenerbahçe'de hem futbol takımı hem de basketbol takımında Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması Üzülmez'i bir kez daha karar değişikliğine itti. Yardımcıları ve sağlık ekibiyle değerlendirmede bulunan Üzülmez takımın toplanmasını en az bir hafta daha erteledi.

GELDİKLERİ ANDA TEST YAPILACAK

Çalışmalarını bireysel antrenman şeklinde sürdüren Yeşil Beyazlılar Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yaptıkları anda Kovid-19 testinden geçirilecek. Bursaspor Kulübü test kitlerinin temini konusunda Bursa Sağlık il Müdürlüğü'ne yazılı başvuruda bulunmuştu.

YENİ PROGRAM GÖNDERİLDİ

Bursaspor'da takımın toplanması en az bir hafta daha ertelenirken, teknik heyet tarafından oyunculara yeni çalışma programı gönderildi. Yeşil Beyazlı kramponlara evden çıkmamaları yönünde yapılyan uyarı yinelendi.