William Ekong'ta direkten dönüldü

Bursaspor'da önceki gün mali anlamda hareketli saatler yaşandı. Ali Ay yönetimi, geriden gelen ödemeleri nedeniyle serbest kalma hakkını elde edecek William Ekong'un 175 bin Euro'luk alacağını hesabına yatırdı ve tehlike şimdilik ötelendi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

UEFA LİSANSI ALAMAMIŞTI Son yıllarda mali krizlerle boğuşan ve Finansal Fair-Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle bu sezon UEFA Lisansı alamayan Bursaspor'da önceki gün hareketli saatlerin yaşandığı ortaya çıktı. Bursaspor'da yıllık 950 bin Euro kazanan William Ekong'un geriden gelen alacakları nedeniyle sıkıntı yaşayan Ali Ay yönetimi halen Nijeryalı Milli Takımı ile Londra'da Dünya Kupası'na hazırlanan genç savunma oyuncusunun boşa çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

UEFA LİSANSI ALAMAMIŞTI Oyuncunun Dünya Kupası'nda göstereceği performansı bekleyen ve transfer piyasasında fiyatının artmasını hesaplayan başkan Ali Ay yaşanan bu sıkıntının çözüme kavuşması için kendi hesabından kulübe 175 bin Euro gönderdi. Bu tutar Ekong'un hesabına yatırıldı ve Nijeryalı kramponun serbest kalma tehlikesi şimdilik ötelendi. Ali Ay yönetimi bu krizi çözüme kavuştururken şimdi de personelin geriden gelen iki aylık maaşını ödemenin formüllerini aramaya başladı.