Y. Malatya-Bursaspor maçına MHK'dan sansür

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Lig'de 34'üncü hafta maçlarını yönetecek hakemleri kısmen açıkladı. MHK'nın aralarında Malatyaspor-Bursaspor maçının olduğu dört müsabaka için hangi hakemleri atayacağı merak uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Merkez Hakem Kurulu daha önce benzeri görülmemiş bir şekilde Süper Lig'deki 9 maçın sadece 5'inin atamasını açıkladı.

DAHA ÖNCE ÖRNEĞİ YOK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) bugüne kadar eşi görülmemiş bir uygulamaya imza attı. Nefeslerin tutulduğu Süper Lig'de sezonun son haftası öncesi MHK Süper Lig'de küme düşecek son iki takımla Avrupa iddiası bulunan takımın belirleneceği maçların hakemlerini açıkladı. MHK Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden sadece Süper Lig'de yarın ve cumartesi günü oynanacak maçların hakemlerin atamasını duyurdu.

BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Buna göre Malatyaspor-Bursaspor, Göztepe-Ankaragücü, Fenerbahçe-Antalyaspor ve Kayserispor-Erzurumspor maçlarının atamasını gerçekleştirmedi. MHK'nın diğer beş müsabakaya Bahattin Şimşek, Mete Kalkavan, Zorbay Küçük, Yaşar Kemal Uğurlu ve Ali Şansalan'ı ataması dikkat çekti. MHK önem derecesi yüksek diğer dört müsabaka için 19 Süper Lig hakemi arasında tercih yapacak. MHK'nın yapacağı atama şimdiden takımlar arasında büyük merak uyandırdı.