Yılmaz: Beklentilere karşılık vereceğim

Bolu kampında Sönmez Medya'ya konuşan Çağatay Yılmaz kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursaspor'un Türk futboluna sunmaya hazırlandığı isimlerden Çağatay Yılmaz, teknik direktör Mustafa Er'in kendisiyle yakından ilgilendiğini dile getirdi. Çağatay, "Hocamın benden beklentileri çok büyük. Yeteneklerimi biliyor. Yapabileceklerimi biliyorum ve kendime inanıyorum." dedi.

SEZON BAŞI İYİ HAZIRLANAMADIK

Bursaspor'un genç oyuncularından Çağatay Yılmaz, Bolu kampında Sönmez Medya'ya özel açıklamalarda bulundu.

Kampı değerlendiren Çağatay, "Bu kampı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor çünkü sezon başı iyi hazırlanamadık. Hazırlık maçları oynayamadık. Eğer kamp yapma ve hazırlık maçı oynama şansı bulsaydık, ligin ilk 4 haftasında daha iyi bir Bursaspor ve daha iyi oyuncu performansı gösterebilirdik. Burada güçlenmek ve bu kampı diri bitirmek zorundayız. Önümüzde öncelikle bir Balıkesirspor maçı, ardından Menemenspor ve Akhisarspor deplasmanları var. Bu maçlarda iyi bir seri yakalayıp, en fazla puanı almamız gerekiyor" dedi.

HOCAM NE KADAR SÜRE VERİRSE

Takıma maksimum katkıyı koymak istediğini belirten Çağatay, "Mustafa hocam ne kadar süre verirse bu 5, 10, 15 dakika olmuş hiç önemli değil. Önemli olan benim takıma yapacağım katkı. Hedefim gol veya asist ile skora katkıda bulunmak. Performansımı arttırarak kendime ilk 11'de yer açmak istiyorum. Bursaspor'un bir parçasıyım. En iyi şekilde katkı vermeliyim. Hocamın benden beklentileri gerçekten çok büyük. Sağ olsun herkes gibi benle de çok fazla ilgileniyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Yeteneklerimi biliyor. Özgüvenli olmam konusunda uyarılarda bulunuyor. Ben de yapabileceklerimi biliyorum ve kendime inanıyorum." diye konuştu.

TARAFTARIMIZI YANIMDA HİSSEDİYORUM

"Taraftarlarımız gerek sosyal medyadan gerekse dışarıda denk geldiğimiz zaman bize çok güzel mesajlar veriyor. Taraftarlarımızın bize hep destek olduğunu düşünüyorum. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bana da arkamda olduklarını her zaman hissettiriyorlar."