Yine deplasman yine hüsran!

Bursaspor'un dış saha kâbusu bitmiyor. TFF 1. Lig'e Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlayan Timsah, son olarak konuk olduğu Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a kaybetti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'un deplasman kâbusu sürüyor. Yeşil Beyazlılar ligin 23. haftasında geçtiğimiz gün konuk olduğu Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a 2-1 mağlup oldu bu sezon dış sahadaki 7. puan kaybını yaşadı. Lige 3-1'lik Fatih Karagümrük deplasman mağlubiyeti ile start veren Bursaspor, ardından sırasıyla çıktığı dış saha maçlarında Eskişehirspor'u 2-0 yenmeyi başarırken, Adana Demirspor'a 4-1, Altay'a 2-1 mağlup oldu. Üst üste aldığı 2 yenilginin ardından İstanbulspor'u 2-1 yenerek kendine gelen Timsah, bir sonraki deplasmanda alt sıralarda yere alan Boluspor ile 1-1 kalarak puan kayıplarını sürdürdü.

Süper Lig'e çıkmak için özellikle deplasmanda kazanması gerektiğini bilen Bursaspor, Boluspor beraberliği sonrasındaki ilk deplasman maçında Adanaspor'u 3-2 yenerek morallense de bir sonraki dış saha maçında Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil Beyaz-lılar 2-1 yenildiği Menemenspor maçının ardından deplasmanda Akhisarspor'u 1-0 ve Osmanlıspor'u 4-2 yenerek bu sezon üst üste ilk kez 2 dış saha galibiyeti aldı. Ancak Timsah geçtiğimiz hafta BB Erzurumspor'a Erzurum'da 2-1 yenilerek kan kaybetmeye devam etti. Bursaspor deplasmanda bu sezon çıktığı 12 maçta 5 kez kazanırken, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik olmak üzere tam 7 maçta 19 puan kaybetti.