Altın fiyatlarında son durum

9 Şubat tarihinde altın fiyatları günün ilk saatlerinde pek çok kişinin yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları hakkında detayları merak eden vatandaşlar, güncel gram ve çeyrek altın fiyatları bilgisini sorguluyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Altın fiyatları anlık ve güncel fiyatları ile araştırılmaya devam ediliyor. 19 Şubat Perşembe günü artış eğiliminde olan gram altın, 313 lira seviyesinde seyrediyor. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

ALTIN FİYATLARI 19 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ NE KADAR OLDU?

Altın fiyatları, 19 Şubat Perşembe günü düşüşünü sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 299 lira seviyelerinde seyreden gram altın fiyatları, bugün 308 liradan işlem görüyor. İşte, güncel altın fiyatları;

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Son günlerdeki dalgalanmalar dolayısıyla yatırımcının yakın takibinde yer alan çeyrek altın, 19 Şubat Perşembe günü 517 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 313 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 2,087 liradan alınıp 2,108 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 1,035 TL'den işlem görmeye devam ediyor.