BOSİAD'da Bayrak dönemi

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (BOSİAD) 4. Olağan Genel Kurulu'nda Abdullah Bayrak başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'da görevi yeni yönetime devreden İlker Oral, 2 yıl boyunca ortaya koydukları enerji ve yarattıkları sinerji ile Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nin sorunlarının çözümüne katkı koyduklarını belirtti.

Seçimin ardından yeni yönetim kurulu adına söz alan Abdullah Bayrak, "Kuruluşunun üzerinden çok uzun bir süre geçmemesine rağmen hayata geçirdiği projelerle Bursa iş dünyasında ve sosyal hayatında önemli bir yer edindi. Bizler Bursa sevdalısı insanlar olarak aldığımız görevin sorumluluğu ile BOSİAD bayrağını başarı ile taşımak için üzerimize düşeni sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Bizden önce BOSİAD'da görev yapmış tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Abdullah Bayrak, Mefküre Zümbülova, Meltem Turan, Yavuz Yiğit, Ahmet Parseker, İhsan İpeker, Süleyman Selçuk Çelik, Tanver Emre Yılmaz, Murat Yuvakuran, Sami Erol ve Yasin Akdere."