
Erzurum'da bir alışveriş merkezinde yeni açılan züccaciye mağazasının tüm ürünlerde yüzde 50 indirim kampanyası büyük ilgi gördü.
Sosyal medyada duyurulan kampanya sonrası mağaza açılmadan saatler önce vatandaşlar AVM önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
KAPILAR ERKEN AÇILDI, MAĞAZAYA AKIN EDİLDİ
Özellikle kadınların yoğunlukta olduğu kalabalık nedeniyle, mağazanın kapıları planlanan saatten bir saat önce açıldı. Açılış anında yaşanan izdiham sırasında bazı ürünler raflardan düşerek kırıldı. Kalabalık kontrolden çıkınca müşteriler 100’er kişilik gruplar halinde içeri alındı.
ZAMAN ZAMAN ARBEDE YAŞANDI
Mağazaya girmek isteyen vatandaşlar arasında zaman zaman arbede yaşanırken, bazı kişiler sıkışık ortamda zor anlar yaşadı. AVM yönetimi, güvenlik ekiplerini tamamen bu bölgeye yönlendirerek izdihamı önlemeye çalıştı.
AVM MÜDÜRÜ: BEKLİYORDUK AMA BU KADARINI DEĞİL
AVM Müdürü Erhan Kamacı, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Böyle bir kalabalık bekliyorduk ama bu denli yoğunluk bizi bile şaşırttı. AVM'nin tüm güvenlik ekibini bu alana yönlendirmek zorunda kaldık. İzdihamı önlemek için içeri alımları kontrollü yapıyoruz. İki gün sürecek kampanya boyunca herkese yetecek kadar ürün var. Tek korkumuz insanların birbirine zarar vermesi.”
VATANDAŞ: SAATLERCE BEKLEDİM AMA DEĞDİ
Mağazaya girebilmek için 3 saat bekleyen Hamza Güzelbaba ise kampanya hakkında şunları söyledi:
“Sadece birkaç parça ürün almak için saatlerce bekledim. Yorucuydu ama değdi. Bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmemiştim.”