
Eski bir Türk model olan Banu Küçükköylü'nün, ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in çocuk istismarı iddialarıyla gündeme gelen adaya gittiği iddia ediliyor. Küçükköylü'nün adı, Epstein'in kurbanlarını taciz ettiği iddia edilen adada bulunan ünlüler arasında geçiyor. Model kimliğinin yanı sıra Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Ltd Şti. ile Luxe International Real Estate isimli şirketleri bulunan Banu Küçükköylü'nün yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü kaç yaşında? Banu Küçükköylü nereli? İşte, Banu Küçükköylü'nün hayatına dair detaylar...
BANU KÜÇÜKKÖYLÜ KİMDİR?
Banu Küçükköylü'nün kariyerine dair net bilgiler bulunmuyor. Fakat eski bir model olarak tanındığı biliniyor. Adının Jeffrey Epstein skandalı ile anılmasının ardından ise adı sıklıkla aratılıyor ve internet sitelerinde kim olduğuna dair sorgulamalar yapılıyor. Türkiye'de ve uluslararası alanda gündeme gelen bu skandal, Küçükköylü'nün isminin sosyal medyada ve internet ortamında sıkça yer almasına neden oluyor.
Jeffrey Epstein'in çocuk istismarı suçlamalarıyla anılan adaya gittiği iddia edilen Banu Küçükköylü'nün bu olayla ilgili açıklamaları ve durumu hakkındaki tutumu da merak ediliyor. Küçükköylü'nün yaşadığı ülke ve dünya genelindeki etkileşimi, sosyal medya hesapları ve iş dünyasındaki faaliyetleri de kamuoyunun dikkatini çeken konular arasında yer alıyor.
Banu Küçükköylü'nün şirketleri olan Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. ile Luxe International Real Estate üzerinden yaptığı işler ve bu şirketlerin faaliyet alanları da araştırılan konular arasında bulunuyor.
Yaşamının yanı sıra, Küçükköylü'nün Jeffrey Epstein ile olan ilişkisi ve bu ilişkinin yansımaları toplumda geniş bir tartışma konusu olmuş durumda. Banu Küçükköylü'nün bu skandalın gölgesindeki yaşamına dair merak edilen detaylar, yeni gelişmelerle birlikte paylaşılacaktır.
ADNAN OKTAR YİNE GÜNDEME GELDİ: TÜRKİYE'DEKİ EPSTEİN YALISI
ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarın yanı sıra pedofili ve fuhuş ağı kurmaktan yargılanırken cezaevinde 'intihar eden' Jeffrey Epstein davasıyla Adnan Oktar grubunun benzerlikleri gündeme geldi. Gazeteci Terkoğlu, konuyu köşesine taşıdı.
Adnan Oktar, ABD’de kız çocuklara cinsel istismarla suçlanan ve Manhattan’daki hücresinde intihar ettiği açıklanan Jeffrey Epstein ile aynı suçtan hüküm giyerek 6 yıldır hapiste tutuluyor.
Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu bugünkü köşesinde Epstein dosyasında adı geçen Banu Küçükköylü’nün, Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğuna dikkat çekerek, “Ancak benzerlikler bunlardan ibaret değil. Derine inildikçe başkaları da dikkat çekiyor” dedi.
Terkoğlu şöyle devam etti:
Epstein’ın adasıyla Oktar’ın "yalısı" arasındaki en önemli benzerlik içerde kayıt alan kameralardı! Oktar’ın "yalı"sındaki odalarda, özel sistemlerle yerleştirilmiş gizli mikro kameralar vardı. Oktar yargılamaları sırasında açığa çıkanlara göre, bu binada yüzlerce kişi istismar edildi. Tıpkı ABD’deki gibi, çok sayıda ünlü isim burada ağırlandı, en özel anları kaydedildi.
Görüntüler iki işe yarıyordu. İstismara uğrayanlar kaydedilmenin korkusuyla susuyor, VIP kişiler ise kaset korkusuyla itaat ediyordu.
Peki grup, 1998 yılında mikro kameraları nasıl elde etti? Aslında yanıtı, 1999’da polise verilen ifadelerle bulundu. Adını andığım Hasan Basri Güner, ABD’de kurduğu çeşitli bağlantılar ile çantalarca mikro kamera, uzaktan izleme dinleme ekipmanını Türkiye’ye getirmişti. O yıllarda bunlar devletin bile elinde yoktu. Anlatılana göre, Oktar’ın ABD’deki kuzeni Mete Oktar da Güner’e yardımcı olmuştu.
"Yalı" kod adlı binadaki olaylar ifadelere de yansıdı. Epstein dosyasındaki Banu Küçükköylü’yü gruba getiren ve sistemi kuran Hasan Basri Güner, ifadesinde şöyle anlattı:
"Adnan Hoca bu şekilde cinsel ilişkiye giren kadınların fotoğraf ve kamerayla çıplak ve uygunsuz görüntülerin çekilmesini, çekilmesi halinde bu kadınların aleyhimizde konuşamayacaklarını, bunları sır gibi saklayacaklarını söyledi. (…) Benim mesleğim ve eğitim durumum elektronik ve elektrik yüksek mühendisi olduğu için bana bir ekip kurmam talimatını Adnan Oktar verdi."