Bursa'da canına kıymak isteyen kadını son anda farketti ve...

Bursa’nın İznik ilçesinde intihar etmek için göle atlayan kadın, kendisini son anda gören altyapı işçisi tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İznik sahilinde altyapı çalışması yapan ekipte görevli Teyfik Örs (26), sabah erken saatlerde İnciraltı mevkiinde bir kayanın üzerine çıkmış bir kadın gördü. İlk başta kadını pek önemsemeyen Örs, arkasını döndüğünde su sesi duydu. Sesin geldiği yöne doğru bakan genç adam, kadının suya atladığını ve çırpındığını fark etti. Bulunduğu dozerin başından 150 metre koşarak suya atlayan kahraman işçi, boğulmakta olan Hayriye Gül’ü (53) yakalayarak kıyıya çıkarmayı başardı.

Olay yerine polis ve 112 acil ekipleri çağrıldı. Ambulansla İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın tedavi altına alındı.

Teyfik Örs, "Sabah erken saatte sahil caddesinde altyapı çalışması için işe başladık. İleride bir kadının kayalığa çıkıp göle baktığını gördüm. Birden suya atladı. Arkasından koşup göle atladım ve kadını kıyıya çıkardım. Başta bana, 'Beni neden kurtardın?' diyerek serzenişte bulundu ancak daha sonra, "Allah razı olsun" diyerek teşekkür etti" dedi.