Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım! "Kalben ve ruhen bayramlaşıyoruz"

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, X hesabı üzerinden vatandaşlara paylaşımında bulundu. İmamoğlu, "Benim orada olmamamın hiç önemi yok. Kalben ve ruhen bayramlaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2025 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2025 21:52

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu X hesabından vatandaşlarla bayramlaştı.

İmamoğlu, paylaşımında "Bu güzel görüntüler İstanbullunun, demokrasinin evi Saraçhane’den. İstanbullular, anneler ve babalar çocukları ile hep birlikte, milletin iradesinin sahipleri coşkuyla, komşuluğun ve hemşehriliğin tadını çıkarıyor. Benim orada olmamamın hiç önemi yok. Kalben ve ruhen bayramlaşıyoruz. Sevgili annelere, babalara, İstanbul’un güzel insanlarına tekrar iyi bayramlar dilerken; marifetlerinizi esirgemeden evden kurabiye, börek, tatlı getirip komşularınızla paylaşma çağrısı yapıyorum.Bereketimiz, dostluğumuz ve muhabbetimiz artsın. Kötülük kaybedecek, iyilik kazanacak. Her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.